Fernlund + Logan architects - Sag Harbor Studio







El estudio se encuentra en una cuesta natural y su presencia en el paisaje ha sido reducida al mínimo. El interior revela techos altos y una gran claraboya hacia el norte, que incorpora vistas de árboles y cielo al espacio interior. Las puertas de cristal orientadas al este y al sur enmarcan las vistas de árboles y pantanos. El revestimiento exterior está hecho en madera, pintado de gris y combinado con la cubierta de cobre bañado en plomo.

The studio was built at the wooded end of a 1-acre lot, belonging to an old, federal-style house. The building is approached by a winding path from the garden and through the trees. By submerging the studio in a natural slope, the building's presence in the landscape has been minimized. The interior reveals unexpectedly high ceilings and a large north-facing skylight, which brings the tree canopy and sky into the room. Glass doors facing east and south frame selected views of trees and wetlands. The wood-clad exterior, painted gray and combined with lead-coated copper roofing, results in a building that recedes into its surroundings.

photos by Christoph Kicherer

Fernlund + Logan architects.